| Semmelkreen zsemlyemártás receptKöretek Hozzávalók: 4 db zsemlye húsleves/marha, vagy sertéshúsból/ 1 db kisebb toma csipet bors Elkészítés: A zsemlyéket kis kockára vágjuk, majd egy serpenyőben megpiritjuk. Mikor ez megvan, felengedjük annyi húsleves lével hogy képlékeny pépet kapjunk. Lassu tűzön kevergetjük 5 percig. Félrehúzzuk,majd belereszeljük ízlés szerint a meghámozott friss tormát. Kevés borssal ízesítjük. A levesben megfőtt húst felszeleteljük, és az elkészített zsemlyemártással tálaljuk. Hidegen, melegen egyaránt nagyon finom. Tanácsok: Ez egy Ausztriai specialitás,ők esküvőkön,előételként fogyasztják.Én kiprobáltam, nagyon finom. Csak a tormával kell vigyázni. gyakran meg kell kostolni. Egyszerű, gyors finom étel. Na és egyben ,megvan a vasárnapi leves is. A receptet beküldte: lolita0407 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |