Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú krumpli leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
fél kiló burgonya
kolbász
pirospaprika
tejföl
tej
liszt
babérlevél
só, ételízesítő

Elkészítés:
A buronyát megpucolom, kockára vágom, vízbe odateszem főni a sóval és a babérlevéllel. Ha félig megfőtt beleteszem a kolbászt. Zsemleszínű rántást készítek, leveszem a gázról, ha már nem sistereg belerakok 1 kiskanál pirospaprikát, majd a tejfölt. Ha a burgonya megfőtt, szedek ki a levéből a rántásba, simára keverem és visszaöntöm. Ha fel főtt, ízesítem ha kell ételízesítővel.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: igynogy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currys szárnyasleves » Laktató téli leves » Paradicsomleves rákkal » Római leves
» Az én rakott krumplim » Medvehagyma krémleves » Erdélyi tárkonyos leves » Vajbab leves
» Erdélyi húsgombócleves » Fokhagymaleves » Savanyú káposzta párolva » Andalúz leves
» Tealeves » Fetasajtos rakott krumpli » Tárkonyos leves » Eperleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.