| Sárgabarackos muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: 300 g érett sárgabarack, 200 g liszt, 1 csomag sütőpor, 30 g darabolt dió, 100 g vaj, 100 g cukor, 3 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, csipetnyi só, fél citrom reszelt héja, 50 ml tejszín Elkészítés: A meghámozott sárgabarackot kis kockákra vágjuk. A lisztet, sütőport, diót összekeverjük, egy másik tálban pedig a vajat, cukrot,3 tojást, vaníliás cukrot, sót, citromhéjat és tejszínt keverjük habosra. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgabarackot, 190 fokon előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Tanácsok: Ebből a mennyiségből 12 db lesz. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: vma Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |