| Rizses, felvágottas krokett receptReform ételek Hozzávalók: 10-12 dkg. párolt rizs/maradék/ 10 felvágott 1 db.tojás 1 teáskanál finomra vágott petrezselyem, 1-2 evőkanál liszt a panírozáshoz liszt, tojás, és zsemlemorzsa, és olaj a sütéshez. Elkészítés: A rizst keverje össze az apróra vágott felvágottal, 1 db. tojással, petrezselyemmel és annyi leszttel, hogy összetapadjon. 8 db. rudat formázzon, és hagyományosan panírozza be. Forró, bő olajban süsse ki. A z olajból kivéve tegye szalvétára, hogy a felesleges olajat leitassa. Tanácsok: Főzelékek mellé kitűnő csemege. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: kalmanica Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |