Tutireceptek.hu fejléc

Rizses, felvágottas krokett recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
10-12 dkg. párolt rizs/maradék/
10 felvágott
1 db.tojás
1 teáskanál finomra vágott petrezselyem,
1-2 evőkanál liszt
a panírozáshoz liszt, tojás, és zsemlemorzsa, és olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A rizst keverje össze az apróra vágott felvágottal, 1 db. tojással, petrezselyemmel és annyi leszttel, hogy összetapadjon.
8 db. rudat formázzon, és hagyományosan panírozza be.
Forró, bő olajban süsse ki. A z olajból kivéve tegye szalvétára, hogy a felesleges olajat leitassa.

Tanácsok:
Főzelékek mellé kitűnő csemege.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: kalmanica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses túrótorta » Rizses húsgombóc » Tojáskrokettek » Rizseshús.(olcsó-kímélő)
» Bácskai rizseshús » Rizses vacak á'la Szaszi » Sült rizseshús » Sonkás burgonyakrokett
» Sajtos krokett » Sajtkrokett » Színes rizses csirke » Csabai krokett
» Rizses muffin » Rizskrokett » Tepsis rizses csirke » Rizses álom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.