Tutireceptek.hu fejléc

Porcukros almafánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1kg alma
25dkg liszt
1/2 tk fahéj
1 sütőpor
2 tojás
2 ek porcukor

Elkészítés:
Az almákat lereszeljük,kicsavarjuk a levét és a felvert tojást,lisztet,fahéjat,porcukrot,sütőport jol összedolgozzuk,majd ujjnyi vastag "fasírtokat" formázunk, és már mehet is a forró olajba. Itt mindkét oldalát szép pirosra sütjük, és még melegen megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almafánk, Fititől » Bögrés almafánk » Almafánk Jessy módra » Almafánk (nem almás fánk)
» Almafánk(Kata-féle) » Fahéjas almafánk » Kevert almafánk » Bögrés fahéjas almafánk
» Almafánk » Szicíliai narancsdesszert » Limoncellós tiramisu » Gyümölccsaláta túrókrémmel
» Sárgadinnyezselé » Krémes muffin pillangó » Habos torta » Rántott alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.