| Palermói szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25dkg liszt 15dkg porcukor 12dkg margarin 4tojássárgája 0.5dl tej fél cs.vaniliáscukor 1cs.sütőpor 10dkg mazsola A KRÉMHEZ: 15dkg cukor 15dkg darált dió 2evőkanál porcukor 4evőkanál tej 4tojásfehérje Elkészítés: A cukrot habosra keverjük a tojássárgákkal,a margarinnal,hozzáadjuk a vaniliáscukrot,a lisztet és a tejet,végül a kevés liszttel elkevert sütőport és a mazsolát.Kivajazott tepsibe tesszük és halvány rózsaszínűre sütjük.A dióból 2evőkanál porcukorral és a tejjel krémet főzünk,s a tésztára terítjük.A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük,és a krémre simítjuk.Forró sütőben sütjük. Elkészítési idő: 70 perc Kalóriatartalom: 764 kcal A receptet beküldte: Grosshaus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |