| Padlizsános, paradicsomos spagetti (177 kcal) receptTésztafélék Hozzávalók: 2 nagyobb paradicsom (lehámozva) 0p 1 gerezd fokhagyma 0p 3 fekete olajbogyó 1,5p 125 ml húslé (vagy kocka) 0p 1 csipetnyi só 0p 1 csipetnyi bors 0p 5 g friss bazsalikom 0p 1 nagyobb padlizsán 0p 2 evökanál olaj 2,5p 1 1/2 csésze tészta, fött, bármilyen fajta lehet ( pl. spagetti 180g) 3p 30 g parmezán (3 evökanál) 2p Elkészítés: A kockára vágott paradicsomot az olajbogyókkal és a fokhagymával összepárolom. Felengedem a húslével, majd sóval, borssal és a frissen összevágott bazsalikommal ízesítem. A padlizsánt vékony szeletekre felvágom, picit besózom, és 5 percre állni hagyom. Ezután lecsöpögtetem, majd a 2 evökanál olajban megsütöm. Ez kerül a tészta (spagetti tetejére) illetve a paradicsomszósz, megszórva végül a parmezánnal. Jó étvágyat. Tanácsok: WW-seknek ez összesen 9 pont. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 177 kcal A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |