| Őszi sajtsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 10 dkg emmentáli sajt, 10 dkg trappista sajt, 10 dkg füstölt sajt, 1 nagy körte, 1 nagy alma, 1 fürt nagyszemű szőlő, 1 marék apróra vágott dió, 2 evőkanál majonéz, 1 evőkanál mustár, 5 dl tejföl, Só, bors, kevés cukor, szerecsendió. Elkészítés: A sajtokat, a körtét és az almát falatnyi kockákra vágom. A szőlőt leszemezem, ha nagyon nagy magja van, félbevágom, és kimagozom. A majonézből a mustárral és a fűszerekkel mártást keverek, melyet hígítok a tejföllel. Az elkészült mártásba belevegyítem a sajtkockákat és a gyümölcsöket, és kb. 1 órára a hűtőbe helyezem. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |