| Metélőhagymás tészta gombaraguval receptTésztafélék Hozzávalók: 50 dkg vegyes gomba, 15 dkg újhagyma, 1 evőkanál margarin, só, fehér bors, 2 dl főzőtejszín, 1 csomag gombalevespor, 30 dkg spagetti, másfél csokor metélőhagyma Elkészítés: A gombát tisztítsd meg, és nagyságtól függően vágd félbe- vagy negyedekbe. Az új-hagymát szeleteld fel. A gombát a margarinon pirítsd meg. Add hozzá az újhagymát, sóval, borssal fűszerezd. Önts rá 2,5 dl vizet és a tejszínt, forrald fel, és keverd bele a gombalevesport. Gyenge tűzön kevergetve 5 percig főzd. A tésztát forrásban levő, bő, sós vízben főzd meg. A metélőhagymát néhány másodperccel a főzési idő letelte előtt tedd bele. A metélőhagymás tésztát szűrd le, és a gombaraguval tálald. A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |