| Márványsajtos-juhtúrós tészta receptTésztafélék Hozzávalók: 25 dkg márványsajt 15 dkg juhtúró 5 dkg vaj 3 dl tejszín 2 gerezd fokhagyma fél kiló szarvacska,nyakkendő vagy bármilyen hosszúkás kb 5 cm hosszú tészta oregánó, bazsalikom, fehér bors Elkészítés: Teflon serpenyőben megolvasztom a vajat, a sajtokat, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát zúzva, oregánó, bazsalikom és fehér bors hozzáadása után takarék lángon összemelegítem.Nem forralom a tejszín miatt. Forró, sós vízben megfőzöm a tésztát "al dente" és ráöntöm a kész, forró szószt. Tanácsok: Óvatosan kell sózni, mert a sajtok néha sósak. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Mariann63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |