Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos-juhtúrós tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
25 dkg márványsajt
15 dkg juhtúró
5 dkg vaj
3 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
fél kiló szarvacska,nyakkendő vagy bármilyen hosszúkás kb 5 cm hosszú tészta
oregánó, bazsalikom, fehér bors

Elkészítés:
Teflon serpenyőben megolvasztom a vajat, a sajtokat, belenyomom a 2 gerezd fokhagymát zúzva, oregánó, bazsalikom és fehér bors hozzáadása után takarék lángon összemelegítem.Nem forralom a tejszín miatt.
Forró, sós vízben megfőzöm a tésztát "al dente" és ráöntöm a kész, forró szószt.

Tanácsok:
Óvatosan kell sózni, mert a sajtok néha sósak.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pizza tészta » Hűtőstészta » Lazacos rakott tészta » Almás tészta
» Rakott mexikói tészta » Zabtészta » Üdítős tészta » Mediterrán húsos tészta
» Pápaszem tészta » Brokkolis sült tészta » Zöldséges rakott tészta » Zöldséges-tészta
» Húsos Tészta siccca módra » Spenótos-gombás tészta » Gofri tészta » Virsli leveles tésztában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.