| Málnás barackleves receptLevesek Hozzávalók: Alaplé: fele baracklé fele víz vagy a barackkonzerv leve (ne legyen benne hozzáadott cukor) felaprított barack (1 kiló vagy 2 konzervnyi) málna szemek egy fél citrom 4 szem szegfűszeggel (döfködd bele a citromba) kis szerecsendiót sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingpor(1 zacskó) Elkészítés: MÁLNÁS BARACKLEVES Az Alaplébe tedd a felaprított barackot, málnát, egy fél citromot szegfűszeggel, kis szerecsendiót. Főzd föl és sűrítsd be sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingporral. Tanácsok: Remek vitaminforrás, szuper megoldás édesség-falási kényszer esetén. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: leravy Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |