| Mascarpone-s szendvicskrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 500 g mascarpone 5 szelet bármilyen párizsi 5 tojás 1-1 teáskanál majonéz, mustár só, törött fehérbors 1 csokor snidling vagy egy fej lilahagyma Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük. Kikeverjük a krémet: egy tálba szedjük ki a mascarpone-t, majd vágjunk a szokásosnál kicsit vastagabb párizsi szeleteket. Kockázzuk őket apróra, és keverjük el a krémmel. Hozzáadjuk snidlinget, vagy bármely tetszőleges zöld fűszert. A főtt tojásokat törjük apróra, és keverjük hozzá a krémhez. Ízesítés: jó nagy csipet só, kevés bors, majd a mustár, és majonéz is belekerülhet. Érdemes folyamatosan kóstolni egészen addig, míg egy kellemesen sós krémet kapunk, amiben már nem a mascarpone ízét lehet egyedül érezni, de azért megmutatkozik benne. Az elkészült krémet tegyük hűtőbe 20-30 percre, addig összeérnek az ízek. Végül készítsünk jól átsült pirítós kenyeret, és kenjük rá a szendvicskrémet. Remek kombináció lesz belőle. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |