Tutireceptek.hu fejléc

Krémszaloncukor recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg cukor,
10 dkg vaj,
4 dl tej,
2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.

Elkészítés:
A megadott anyagokat 1,5 literes zománcozott lábasba a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.


A receptet beküldte: én vagyok

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémszaloncukor házilag » Gyümölcsös túrófelfújt » Túrós, mazsolás kuglóf » Citromkrém tortába
» Sütőtökös pite » Könnyű Keksztorta » Diós linzerkarika » 3 perces finomság!
» Lyoni őszibarack » Almafánk(Kata-féle) » Zseniális zserbó » Pilóta szelet
» Csoda szelet » Banános sütemény 2 » Mákos krémes » Banános joghurt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.