| Kievi-krémes receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4o dkg liszt 2o dkg porcukor 25 dkg margarin 1 db sütőpor 4 tojásásrgája 1-2 kávéskanál tejfől Krém 4 dl tej 1 tojás pépet főzünk belőle és ha kihült össze keverjük az alábbiakkal 25 dkg porcukor 25 dkg margarin 1 vaniliás cukor habosra keverve Elkészítés: A tészta anyagát össze állitjuk és 3 részre osztjuk. A lapra:: 4 tojás fehérjét 15 dkg cukorból kemény habot verünk és darabos dióval megszorjuk. A kinyujtott lapot a tepsihátán sütjük egyszerre a habbal és a darált dióval. Mind a három lapot igy sütjük meg. HA KISÜLT EGY MÁS MELLÉ RAKJUK , MERT ÖSSZERAGAD!!! A meg sült, kihült habos diós lapokat megkenjük a krémmal és ugy rakjuk egymásra. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |