| Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel receptEgytálételek Hozzávalók: 1 evőkanál olaj 1 fej vöröshagyma 1 fej fokhagyma 20 dkg összevágott bacon 3 konzerv hámozott paradicsom oregánó, bazsalikom, só tollhegytészta 20 dkg fetasajt 20 dkg trappista sajt Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott bacont, kevéske vízzel felöntjük, és együtt tovább pirítjuk. Ha a bacon megpirult, akkor ráöntjük a hámozott paradicsomot. A fokhagymákat fokhagymanyomón átnyomjuk és hozzátesszük. Ízlés szerint oregánóval, bazsalikommal ízesítjük és az egészet jól összefőzzük. A tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetés után az összemorzsolt fetasajtot hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe egy sor fetasajtos tésztát teszünk, utána egy sor paradicsomos szószt, majd megismételjük. Sütőben összesütjük, a végén reszelt trappista sajtot szórunk rá és rápirítjuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |