| Kecskesajtos-csirkés rakott tészta receptHúsételek Hozzávalók: fél dl olívaolaj 1 közepes fej vöröshagyma 70 dkg darált csirkecomb só őrölt bors 1 mokkáskanál szárított oregánó 2 szál zellerzöld 1 evőkanál dijoni mustár 2 evőkanál paradicsompüré 50 dkg orsó tészta sós vízben kifőzve 20 dkg kecskesajt olaj zsemlemorzsa Elkészítés: A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Ezután sóval, borssal, oregánóval, az aprított zellerzölddel, dijoni mustárral, paradicsompürével ízesítjük, és a hús szintjéig öntjük vízzel. Ha felforrt, közepes tűzön megpároljuk. A főtt tésztát jól lecsepegtetjük, majd egy tepsit kiolajozunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és belerétegezzük a főtt tésztát meg a paradicsomos húst. A teteje tészta legyen. Végül megszórjuk a reszelt kecskesajttal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, kockákra vágva forrón tálaljuk. Senyke receptje A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |