| Kaviár burgonya-fészekben receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 kisebb burgonya 6 dkg kaviár 10 dkg krémsajt 4 evőkanál olvasztott vaj frissen őrölt fekete bors, só Elkészítés: Forrald fel a sós vizet, majd tedd bele egészben, héjában a megmosott burgonyát. Főzd félkeményre: amikor bele tudod szúrni a kést, de nem szalad, akkor jó. Hagyd hűlni kicsit, majd hámozd meg, és reszeld durvára. Vajazz ki muffin-formákat, majd nyomkodd bele a burgonyát úgy, hogy kis kosárkák legyenek belőle (10-12 kosárka lesz). Süsd 20 percig, vagy amíg aranybarnára nem sül, előmelegített 200 fokos sütőben. Tompa késsel vedd ki a formából, borsozd meg, kanalazz bele egy adag krémsajtot, majd egy adag kaviárt. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |