| Kakaós piskóta vaníliapudinggal receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 bögre finomliszt 1 bögre cukor 1 dl napraforgó olaj 1 dl víz (langyos) 3 ek instant kakaópor 1 csomag sütőpor 3 db tojás Krémhez 500 g tehéntúró 1 csomag vaníliás cukor 1 tasak vaníliás pudingpor 4 dl tej 1 db tojássárgája Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A krémhez a pudingot megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Ezután a pudinghoz adjuk a maradék hozzávalót, és összekeverjük. A krémet nyomózsákba öntjük, ha nincs nyomózsák, zacskóba is önthetjük, majd az egyik sarkát vágjuk le, és úgy nyomjuk rácsosan a tésztára. Ezután előmelegített sütőben megsütjük. sütési hőfok: 180°C sütési mód: alul-felül sütés A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |