| Gold muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: 24 db süteményhez 8 evőkanál liszt 8 evőkanál cukor 20 dkg kókuszreszelék 1 doboz ananász konzerv 1 doboz sárga húsú őszibarack konzerv 1 cs. sütőpor 2 cs. vaníliás cukor 1 kávés kanál szódabikarbóna 1 db tojás 1 dl olaj 1 db barackos joghurt Elkészítés: Lisztet, cukrot, kókuszreszeléket, sütőport, vaníliás cukrot és a szódabikarbónát egy tálban összekeverjük. Az őszibarack és az ananász befőttről a levet leöntjük és külön-külön félre tesszük. A gyümölcsöket kis darabokra vágjuk. A darabolt gyümölcsöt egy tálban összekeverjük a gyümölcsös joghurttal, a tojással és az olajjal és az ananász levével. A gyümölcsös keveréket a kókuszos, cukros liszthez vegyítjük. Jól elkeverjük és ha túl sűrűnek ítéljük, a barack befőtt levéből adjunk hozzá. Közepes keménységű nokedli tésztához kell hasonlítani az állagának. A sütő formát kibéleljük papír formákkal és a tésztát egyenletes mennyiségben elosztjuk. Előmelegített sütőben, 170 fokon 20 - 25 percig sütjük. A sütemények tetejének aranysárgának kell lenniük. Tanácsok: Lehet friss gyümölcsökből is készíteni, de ekkor legalább 3 doboz barackos joghurtot adjunk a tésztához, ezzel pótoljuk a befőtt levet. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: cel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |