Tutireceptek.hu fejléc

Joghurttorta II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl natúr joghurt,
5 evőkanál cukor,
1 csomag zselatin,
1,5 dl tejszín,
ízlés szerint gyümölcs (apró darabokra vágva),lehet akármilyen
ízlés szerint vaníliás cukor

Elkészítés:
A joghurtot, a cukrot és a zselatint éppen csak a forráspontig felmelegítjük (közben kevergetjük), és hagyjuk kihűlni. Ezután egy nagy edénybe tesszük a tejszínnel és a gyümölcsökkel, és összedolgozzuk. Akkor jó, ha a joghurt átvette a gyümölcs színét. Hűtőbe tesszük (lehet melyhűtőbe is) kb. fél órára, majd kiborítjuk a formatálból. Hidegen fogyasztandó


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurttorta variációk » Egyszerű joghurttorta » Sárgabarackos joghurttorta » Áfonyás joghurttorta 1
» Joghurttorta gyümölccsel » Buba féle joghurttorta » Joghurttorta eperszósszal » Gyümölcsös joghurttorta
» Kekszes joghurttorta » Gyors joghurttorta » Joghurttorta Kobold módra » Joghurttorta
» Joghurttorta sütés nélkül » Ribizlis joghurttorta » Áfonyás joghurttorta » Sütés nélkül joghurttorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.