| Hargittai rakott palacsinta receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 8-10 db vastag, sós palacsinta maradék pörkölt, (vagy 25 dkg darált húsból készített pörkölt) 1-2 egész tojás ízlés szerint fűszerek 1 pohár tejföl Elkészítés: A pörkölt húst ledaráljuk. Beledolgozunk 1-2 egész tojást, még ízlés szerint fűszereket, hogy kenhető masszát kapjunk. A palacsintákat lerakjuk a masszával. A maradék pörkölt-lébe tejfölt keverünk, ezt ráöntjük a palacsintára és forró sütőben átsütjük. Tejfölös-citromos fejes salátát adunk mellé. A fejes salátát megmossuk, négybe vágjuk. Jócskán meglocsoljuk citromlével és tejfölt kanalazunk rá. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |