| Gyors epertorta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg eper, 6 dl tejföl, 2 evőkanál porcukor, kerek tortalap Elkészítés: Vágd le vékonyan a tortalap tetejét, és csipegesd ki a belsejét úgy, hogy 1 cm széles pereme maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre. Vágd félbe az epreket, és keverj a tejfölbe porcukrot. Kenj egy réteg tejfölt a tortalap aljába, rakd rá az epreket, majd a kicsipkedett darabok egy részét a tetejére. Utána még egy réteg eper és még egy réteg tejföl jön, majd a maradék csipkedett darabkák következnek. Végül tedd rá a tortalap tetejét, rakj rá egy kis tejfölt és eperdarabkákat. Legalább 1 órára tedd a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |