| Gombás – parmezános spagetti receptTésztafélék Hozzávalók: 6 dkg laskagomba 0,5 gerezd fokhagyma 7,5 dkg spagetti 1 teáskanál olaj 0,5 teáskanál zöldséglé 1 paradicsom néhány rukkolalevél, só, bors 4 dkg reszelt parmezán Elkészítés: Vágjuk fel a gombát darabokra, aprítsuk fel a fokhagymát. Főzzük meg a spagettit. A gombát forró olajban süssük meg. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd öntsük fel 75 ml vízzel. Keverjük össze, és főzzük 5 percig. Daraboljuk fel a paradicsomot, tisztítsuk meg a rukkolát és tépjük darabokra. A tésztát a paradicsommal és a rukkorlával együtt adjuk a szószhoz. Ízesítjük sóval és borssal, szórjuk meg parmezánnal. A receptet beküldte: Polli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |