Tutireceptek.hu fejléc

Gombás – parmezános spagetti recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
6 dkg laskagomba
0,5 gerezd fokhagyma
7,5 dkg spagetti
1 teáskanál olaj
0,5 teáskanál zöldséglé
1 paradicsom
néhány rukkolalevél, só, bors
4 dkg reszelt parmezán

Elkészítés:
Vágjuk fel a gombát darabokra, aprítsuk fel a fokhagymát. Főzzük meg a spagettit. A gombát forró olajban süssük meg. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd öntsük fel 75 ml vízzel. Keverjük össze, és főzzük 5 percig. Daraboljuk fel a paradicsomot, tisztítsuk meg a rukkolát és tépjük darabokra. A tésztát a paradicsommal és a rukkorlával együtt adjuk a szószhoz. Ízesítjük sóval és borssal, szórjuk meg parmezánnal.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás, sonkás omlett » Sajtos-gombás karaj » Cukkinis spagetti » Gombás rakott káposzta
» Gombás borjúnyelv » Tojásos-gombás tekercs » Gombás töltött káposzta » Svéd gombasaláta
» Sörben főtt gombás csirke » Gombás kínai kel » Gombás rakott csibehús » Spenótos-gombás tészta
» Csípős spagetti » Carbonaras spagetti » Gombás vagdalt » Rókagombás rizses hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.