| Füstölt halas pikáns saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 alma, kevés citromlé, 40 dkg főtt cékla, 2 füstölt pisztráng, az öntethez: 2 evőkanál balzsamecet, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint reszelt torma, 1 evőkanál ribizli dzsem, 2 evőkanál napraforgó olaj, 2 evőkanál dióolaj (helyettesíthető olívaolajjal is) Elkészítés: Keverd össze a szósz hozzávalóit. Az almát vágd félbe, szedd ki a magházat, majd vágd vékony szeletekre, és öntözd meg citromlével, hogy ne barnuljon meg. A céklát vágd 1 centis kockákra, és keverd bele a szószba. Az almaszeleteket rendezd el salátástányérokon, halmozd rá a céklás öntetet és a vékony szeletekre vágott füstölt pisztrángot. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |