| Finom Csokimousse étcsokiból receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 deka vaj 23 deka 52%os és 7 deka 70 %os étcsoki reszelve 1 deci tejszín 5 tojás fehérje 5 deka porcukor vagy glukonon 2 tojássárgája Elkészítés: A vajat, étcsokit olvaszd meg mérsékelten meleg vízfürdőben, majd keverd össze jól. A tejszínt főzd fel egy edényben, majd keverd össze a vajas csokikrémmel. Hagy hűlni. Közben verd keményre a tojásfehérjét, dolgozd el benne a porcukrot. A sárgát keverd bele a csokikrémbe, majd nagyon óvatosan keverd el a fehérjével. A mousse-t helyezd kis tálkákba, tedd be a hűtőbe és hagyd legalább 4 órát hűlni. Tanácsok: Jó étvágyat ehhez a kis "bűnhöz" :-) Elkészítési idő: 35 perc A receptet beküldte: emese24 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |