| Egyszerű, vödrös, mindent bele savanyúság receptHozzávalók: -egy zárható tetejű vödör (min.5 l) -2l víz -2,5dl 20%-os ,vagy 0,5 l 10%-os ecet -3 teáskanál borkénsav -3 tkan. Na-benzonát -3 tkan. szódabikarbóna -30dkg cukor -1 marék só -szemesbors,köménymag,mustármag,babérlevél,kapor, Elkészítés: Nem kell felforralni. A hozzávalókat a vödörbe tesszük,a fűszerekből annyit amennyi jó esik. Ebbe a lébe dobálunk mindenféle zöldséget pl:uborka,karfiol,zöldparadicsom, stb. ki mit szeret. telirakjuk,hogy ellepje a lé,lezárjuk. Kb 1 hónapig hideg helyre tesszük,utána fogyasztható,és mindig utántölthető a zöldségekkel ha kifogy! A receptet beküldte: grety.25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |