| Diós/mogyorós/mandulás keksz receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg vaj 15 dkg barna cukor 2 db tojás fél csomag sütőpor 1 kávéskanál szódabikarbóna 2 bögre liszt 1,5 bögre apróra vágott csokoládé 1,5 bögre apróra vágott dió vagy mogyoró vagy mandula (tetszés szerint) 1 csomag vaníliás cukor 1 csipet só Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojással kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral, szódabikarbónával, sóval és vaníliás cukorral elkevert lisztet. Végül belekeverjük a csokoládédarabkákat és a diót/mogyorót/mandulát. A tepsibe kávéskanállal kis halmocskákat rakunk. A kekszet 180°C-os sütőben 10 percig sütjük. A receptet beküldte: vmbhc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |