| Albert kekszes sütemény receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 nagy csomag Albert keksz 4.5 dl tej 1 vaníliapuding 25 dkg margarin 20 dkg cukor vanilincukor kakaó rumaroma Elkészítés: A pudingot megfőzzük a tejjel,kihűtjuk.A margarint a cukorral habosra keverjük hozzáadjuk a van.cukrot. A kekszlapokat megkenjük a krémmel és egymás mellé rakjuk.Ha betöltöttük a kekszrúdat megkenjük krémmel /a süti egyenletlen lesz ,de nem baj/ és kókuszba megforgatjuk.alufóliába tekerjük,és egy napot állni hagyjuk a hűtőben.Sréhen vágjuk. Tanácsok: Készíthetünk csokis krémmel is akkor az alapkrémbe kakaót teszünk,ha rumosat akkor rumaromát és piros ételfestéket .De csinálhatjuk két színű krémmel is. Ha vékonyan kenjük a krémet akkor 2.5-3 rúd kekszet is be tudunk tölteni. Szénhidráttartalom: sok gramm A receptet beküldte: tilva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |