Tutireceptek.hu fejléc

Céklasaláta majonézzel recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez

Elkészítés:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta majonézzel » Diós-almás céklasaláta » Céklasaláta » Káposztás céklasaláta
» Rukkolás céklasaláta » Almás céklasaláta 2 » Céklasaláta mindenkor » Almás céklasaláta másként.
» Orosz céklasaláta » Hagymás céklasaláta » Majonézes céklasaláta » Egyszerű céklasaláta
» Diós-hagymás céklasaláta » Villámgyors céklasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Céklasaláta tormával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.