Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos kosárkák recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

20 dkg margarin
8 dkg porcukor
2 tojássárgája
csipet sütőpor
28 dkg liszt

Töltelékhez:

4 dl tej
1 csomag vanília pudingpor
3 evőkanál cukor
1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott)

Elkészítés:
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkemell 2. » Ananászos csirke/pulyka » Párizsi kosárkák tojással » Ananászos csirke
» Ananászos pulykamellfilé » Ananászos disznóhús » Ananászos rántott szelet » Ananászos puding
» Ananászos rizs » Ananászos Pulykamell » Ananászos rakott csirke » Ananászos tojássaláta
» Ananászos mangó rum koktél » Ananászos karajtekercs » Ananászos karikák » Tojásos kosárkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.