| Ananászos kosárkák receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tésztához: 20 dkg margarin 8 dkg porcukor 2 tojássárgája csipet sütőpor 28 dkg liszt Töltelékhez: 4 dl tej 1 csomag vanília pudingpor 3 evőkanál cukor 1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágott) Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat. A pudingot főzzük meg, és keverjük el az ananászdarabokkal. Ezt töltsük a kosárkákba, majd előmelegített sütőben süssük ki. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |