| Ananászos csirkemell római tálba receptHúsételek Hozzávalók: 70 dkg csirkemellfilé 40 dkg bacon 20 dkg trappista sajt 4 gerezd fokhagyma 2 fej vöröshagyma 2 dl tejszín 1 dl olaj 1 doboz ananászkonzerv 1 dl tejföl 1 dl ananászbefőttlé 1 kávéskanál mustár currypor bors só Elkészítés: Egy tálba öntsd bele az olajat, zúzd bele a fokhagymát, tedd bele a mustárt, szórj bele egy pici curryport és sózd, borsozd. A csirkemellek mindkét oldalát mártogasd meg ebben a keverékben. A római tál aljára, egymás mellé helyezd el a csirkemellek felét. Tedd rá az ananászbefőtt felét, majd az egyik felkarikázott vöröshagymával borítsd be. A bacont kockázd fel és szórd rá a tetejére. Majd jöhet a maradék csirkemell, az ananász, a vöröshagyma és a szalonna. A tejszínt, a tejfölt és az ananászlét keverd össze és öntsd rá a tetejére. Reszelt sajttal szórd meg a tetejét. Süsd aranybarnára. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |