| Ananászos csirkemell - bugonyapürével receptHúsételek Hozzávalók: 20 dkg csirkemell (2 szelet), 2 db ananászkarika, 2 szelet sonka, 2 szelet Tenkes v. Trappista sajt, 1 evőkanál (olíva)olaj, tengeri só, bors Burgonyapüré hozzávalói: 30 dkg burgonya, 1 dl 1,5 %-os tej, 2 dkg vaj, tengeri só Elkészítés: A csirkemell szeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal meghintjük, s egy olajjal kikent teflonserpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Egy tűzálló tál aljára lerakjuk és mindegyik mindegyikre ráhelyezünk 1 szelet sonkát, majd egy karika ananászt, végül pedig egy szelet sajtot. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A burgonya hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a pürét. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 415 kcal A receptet beküldte: kiss67 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |