Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Szokásos piskótát sütünk

A töltelékhez:
5 db alma
5 dkg porcukor
1 tk fahéj

A tetejére:
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por
100g csoki

Elkészítés:
A piskótát míg sütöm, az almákat megpucolom, majd kettévágom, magházukat is kivágom és almareszelőn lereszelem. Jól kifacsarom, ehhez teszem a fahéjat és porcukrot. Mikor majdnem jó a piskóta a masszát a tésztára simítom.

Még 5 percig sütöm.

Ha kihűlt a tetejére a keményre felvert, előírás szerint elkészített tejszínt ráterítem.
Díszítésként olvasztott csokoládéval meglocsolom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olcsó almás sütike » Tartalmas lencseleves » Szőlős-almás szelet » Porlós almás
» Almás-boros borjúmáj » Babapiskótás puncs szelet » Almás süti II. » Franciska almás lepénye
» Almáscsók+4db » Könnyű almás » Poharas piskota » Almás torta
» Almás lepény 2. » Almás-diós piskóta » Almás bögrés » Formás almás kelesztve


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.