Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Szokásos piskótát sütünk

A töltelékhez:
5 db alma
5 dkg porcukor
1 tk fahéj

A tetejére:
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por
100g csoki

Elkészítés:
A piskótát míg sütöm, az almákat megpucolom, majd kettévágom, magházukat is kivágom és almareszelőn lereszelem. Jól kifacsarom, ehhez teszem a fahéjat és porcukrot. Mikor majdnem jó a piskóta a masszát a tésztára simítom.

Még 5 percig sütöm.

Ha kihűlt a tetejére a keményre felvert, előírás szerint elkészített tejszínt ráterítem.
Díszítésként olvasztott csokoládéval meglocsolom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskóta --gluténmentes » Mesés almás » Csinos piskóta virágfánk » Almás-fahéjas zabkása
» Almás-sajtos kacsamell » Almasüti diétásan » Amerikai almás » Gombóc almásan
» Gombás-almás kacsaleves » Almás püspökkenyér » Almás csoda » Norbi almás pite
» Forró almás pite puncs » Diós almasaláta másképp » Anyu almás pitéje » Almás rántott sajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.