| Almás piskóta tejszínhabbal receptSütemények, édességek Hozzávalók: Szokásos piskótát sütünk A töltelékhez: 5 db alma 5 dkg porcukor 1 tk fahéj A tetejére: 2 dl tej 1 tejszínhabpótló por 100g csoki Elkészítés: A piskótát míg sütöm, az almákat megpucolom, majd kettévágom, magházukat is kivágom és almareszelőn lereszelem. Jól kifacsarom, ehhez teszem a fahéjat és porcukrot. Mikor majdnem jó a piskóta a masszát a tésztára simítom. Még 5 percig sütöm. Ha kihűlt a tetejére a keményre felvert, előírás szerint elkészített tejszínt ráterítem. Díszítésként olvasztott csokoládéval meglocsolom. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |