Tutireceptek.hu fejléc

Töltött vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
2 zsemle
2 tojás
2 csomó kapor
10 dkg vaj
zsemlemorzsa, só, bor, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A darált húsból, az áztatott zsemléből, a tojásból, a fűszerekből a szokásos módon fasírtot készítünk.
A kaprot apróra vágjuk és a vajjal jól kikeverjük.
A húsmasszából pogácsákat készítünk, mindegyik közepébe teszünk egy darabka kapros vajat és zsemlemorzsába mártva kisütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött körte » Töltött kacsacomb » Lecsóval töltött karaj » Gombás vagdalt másképp
» Mustáros töltött pecsenye » Töltött parika 90 naposra » töltött pulykamell » Töltött tök Nóci módra
» Hússal töltött ostyalap » Töltött sütőtök » Töltött csülök hidegen » Tojással töltött fasírt
» Töltött őszibarack » Szerb töltött paprika » Töltött májszeletek » Töltött piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.