Tutireceptek.hu fejléc

Töltött sertéskaraj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontozott sertéskaraj,
50 dkg tehéntúró vagy juhtúró,
20 dkg Trapista sajt,
20 dkg füstölt sonka,
1 doboz gomba
őrölt fehérbors

Elkészítés:
A karajszeleteket úgy készítem, hogy 2 karajnyi húst bevágok, de nem vágom el teljesen, mintha zsebes hús lenne. A húst kiverem és enyhén sózom.
A tölteléknek a túrót összekeverem az apró kockára vágott sonkával, gombával, sajttal. Izesítem a fehérborssal.A hússzeleteket megtöltöm feltekerem, és planírozom, mint a rántott húst. Bő forró olajban kisütöm. Tálaláskor a tányérra ferdén kettészelve teszem,rá kis halom reszelt sajt kerül. Krumplipüré, párolt rízs, sült burgonya lehet a köret.

Tanácsok:
Sertéscombból is kipróbáltam, egész vékonyra kell vágni a combból a szeleteket, hogy jól átsüljön.
Nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Nóra*


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kölessel töltött cukkini » Sertéskaraj parasztosan » Töltött kókuszos sütemény » Krémsajttal töltött gomba
» Töltött csiga » Töltött kenyér másképp » Rizzsel töltött paradicsom » Töltött alma egyszerűen
» Töltött hagyma » Borsóval töltött karaj » Hallal töltött tortilla » Diós hússal töltött alma
» Töltött hal » Juhtúrós töltött tojás » Kolbásszal töltött karaj » Töltött májszeletek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.