Tutireceptek.hu fejléc

Töltött ostya II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag nagyméretű ostyalap
1 liter tej
40 dkg cukor
25 dkg margarin

Elkészítés:
A tejet a cukorral - nagy átmérőjű, magas falú fazékban -, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ez elég hosszú ideig tart. Akkor jó a krém, ha már egészen sötét sárga a színe.

Ha elkészült a krém hozzáadjuk a margarint és egészen addig keverjük, míg teljesen felolvad.

Az ostyát megtöltjük a kérmmel és fogyasztás előtt 1 éjszakát állni hagyjuk.

Tanácsok:
Igazi kalóriabomba! Fogyókúrázóknak nem ajánlott még a megkóstolása sem, mert nem lehet abbahagyni!


A receptet beküldte: vmbhc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhallal töltött paprika » Kolbásszal töltött karaj » Töltött finom cukkini » Csirkemájjal töltött tök
» Töltött burgonya tojással » Hússal töltött gombafejek » Hamis töltött karalábé » Töltött Gomba
» Túróval töltött szilva » Libamájjal töltött gomba » Töltött kacsa » Töltött ananász
» Töltött zeller » Töltött hal » Mustáros töltött pecsenye » Libás töltött káposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.