Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes hús » Mustáros lencsesaláta » Tejszínes, epres fánk » Tejszínes pulykamell
» Tejszínes mézes minikrémes » Tejszínes-tárkony leves » Tejszínes gombaszósz » Sertéskaraj Erdészné módra
» Mézes-mustáros pulyka » Tejszínes-gombás szósz » Tejszínes batátaleves » Tejszínes toffee-muffin
» Tejszínes pogácsa » Tejszínes-cukkinis tészta » Tejszínes pulyka fasírt » Mustáros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.