Tutireceptek.hu fejléc

Spenóttal, sajttal töltött gombafejek recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
12 fej nagyobb gomba
20 dkg friss spenótlevél vagy 1 konzerv spenót
15 dkg brie sajt
10 dkg fenyőmag
2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, a spóráit kivágjuk. A sajtot fél cm-es kockákra vágjuk.
A spenótot leforrázzuk (forrásban lévő vízben 15 másodperc), majd jeges vízbe tesszük. Leszűrjük, kinyomkodjuk belőle a vizet, egy tálba tesszük, S hozzáadjuk a felkockázott sajtot, a megpirított fenyőmagot, sózzuk, borsozzuk, és 2 evőkanál olívaolajjal jól összeforgatjuk.
A gombafejeket sütőlemezre tesszük, enyhén megsózzuk, és a tölteléket a tetejükre halmozzuk.
Előmelegített 150 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött ostya » Töltött tök tökölőknek » Szardellás töltött tojás » Hússal töltött patiszon
» Töltött pontyfilé » Sonkával töltött batyu » Gombás töltött kifli » Töltött mángold levél
» Hússal töltött cannelloni » Töltött padlizsán bundában » Töltött csirkemelltekercs » Töltött makréla
» Töltött zeller » Húsos töltött gomba » Gyümölccsel töltött karaj » Töltött-rántott kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.