Tutireceptek.hu fejléc

Töltött makréla recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6 makréla,
egy citrom leve,
3 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
só,
bors.

Elkészítés:
A makrélákat kibelezem, leöblítem és leszárítom. Összekeverem a karikákra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, finomra vágott zöldpetrezselymet, sót és borsot, majd a keveréket a halakba töltöm. A makrélákat egyenként alufóliába tekerem, majd egy roston egymás mellé helyezem és kemencében, vagy a szabadban megsütöm. Köretként vajas burgonyát adok mellé.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött "bundás" tojás » Töltött sertéskaraj » Grillázzsal töltött ostya » Zöldséggel töltött dagadó
» Almával töltött fácán » Gyors kifli (töltött) » Velővel töltött csirke » Töltött gombafejek II.
» Gombával töltött cékla » Töltött karaj liza módra » Töltött paradicsom » Töltött tok
» Töltött kenyér másképp » Neszmélyi töltött hús » Töltött fánk » Töltött sertésborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.