Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos húsfalatok recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
75 dkg sertés szűzpecsenye vagy csirkemmell
2 evőkanál olaj + 1 evőkanál vaj
2 dl húsleves (kockából)
20 dkg krémsajt (pl.tömlős camping sajt)
2 gerezd fokhagyma
1 csokor vegyes zöld fűszer (bazsalikom, majoránna, oregano, zsálya)
1/2 szerecsendió reszelve,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kockára vágjuk és az olaj és vaj keverékén aranybarnára pirítjuk.
Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd fedő alatt még 15 percig sütjük-pároljuk.
Ezután a húst kivesszük.
A visszamaradt pecsenyelét felöntjük a húslevessel és összeforraljuk.
Belekeverjük a krémsajtot és addig főzzük, amíg fel nem olvad.
Rászórjuk a finomra vágott fokhagymát és a fűszereket, visszarakjuk a húst, és összeforraljuk.
Köretként galuskát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-gombás rakott hús » Sajtos karfiol mikróban » Sajtos gombóc » Kecskesajtos pulykasaláta
» Ilcsi(féle) sajtos rúd » Sajtos-sonkás pulykamell » Sokáig elálló sajtos rúd » Sajtos pogácsa II
» Walesi sajtos metélt » Sajtos rántott patisszon » Sajtos stangli » Sajtos-cukkinis rétes
» Sajtos hagymaleves » Sajtos-tejfölös karaj » Sajtos táskák » Bögrés, sajtos muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.