Tutireceptek.hu fejléc

Rántott gomba töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
személyenként 4 gombafej
15 dkg puha kenőmájas

A panírhoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa


olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kiszedjük most nincs rá szükségünk. A tönkök helyét púpozottan megrakjuk kenőmájassal, és "összeragasztjuk" kettesével a gombafejeket.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük, majd bő, forró olajban kirántjuk. Itatósra szedjük, párolt rizzsel és majonézzel kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás szoljanka » Sonkás gombás penne » Tökmagos rántotta » Lecsós, gombás rakott hús
» Gombás ponty » Gombás marhahúsos tészta » Tárkonyos gombaleves » Sült alma túróval töltve
» Rántott alma » Gombás padlizsán » Gombás tortahusi » Különleges gombaleves
» Rántott hús paleo módon » Gombaragú tésztával » Mediterrán rántott csirke » Gombás-májas rakott karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.