Tutireceptek.hu fejléc

Pontyragu recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg filézett ponty
1 csmó leveszöldség
10 dkg vaj
1 dl bor
1 csokor petrezselyem
1 cirtomlé
2 dl tejfel
2 db tojás


Elkészítés:
A megtisztitott zöldséget apróra vágjuk, vajon egy kissé megpároljuk. Beletesszük a halakat,sózzuk felengedjük a borral és annyi vízzel ép hogy csak ellepje kb 25-30 percig főzzük, majd a tojássárgáját elkeverjük a tejfelel és ráöntjük a halra, rá csavarjuk a citromlevét és tálaljuk.

Kukoricásrizst adunk hozzá


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhal vagy busa sajttal » Pörkölt Ponty » Almás-hagymás hal » Tonhalas rizssaláta
» Halfilé dinnyemártással » Morzsás lazaccsíkok » Magvakban sült pácolt ponty » Empanadas tonhallal
» Halfilé zödségesen » Tenger gyümölcse serpenyőben » Sült halfilé pikáns szószban » Angolna nyárson sütve
» Halas labdák » Tejszínes spárgás hal » Tonhalas tésztasaláta » Harcsa mustármártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.