Tutireceptek.hu fejléc

Tonhal vagy busa sajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
150 g tonhal vagy busa
10 g Tenkes sajt
bazsalikom, szerecsendió, tengeri só

Elkészítés:
A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel.

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: 107 kcal
Szénhidráttartalom: 1,3 gramm
Zsírtartalom: 2,2 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalkrémes krumpli » Tonhalas vegyes saláta » Túrós tonhalkrém » Falatkák kétféle sajttal
» Tonhalkrém » Csicsóka gomolyasajttal » Zöldpaprika sajttal » Tonhalas rizssaláta
» Tonhalas-zelleres krém » Sajttal sült kelbimbó » Tonhalas szendvicstorta » Sajttal rakott csirkemell
» Egyszerű tonhalas sushi » Tonhal parmezánnal » Spenótos-tonhalas spagetti » Lencsepüré sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.