Tutireceptek.hu fejléc

Marhahúsos fasírtpogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sovány marhahús
2 dl tej
20 dkg héjában főtt, áttört burgonya

bors
olaj
liszt

Elkészítés:
A húst ledaráljuk, a tejet, a burgonyát, a fűszereket hozzáadjuk. Fél órán keresztül pihentetjük. Lapos szeleteket formázva, lisztbe mártva világosra sütjük bő olajban.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhahúsos saláta » Gombás marhahúsos tészta » Marhahúsos kuszkusz » Gombás fasírtpogácsa
» Savanyú marhamáj » Csirkekocsonya » Fasírt alaprecept » Tűzdelt hús
» Májas burgonyarolád » Vörösboros nyúlgerinc » Sárgarépás csirkemell » Hideg hústál
» Sütőben sült rántott hús » Kondorosi pecsenye » Rántott békacombok » Csirke zezsua módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.