Tutireceptek.hu fejléc

Lengyel gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint szurokfű
3-4 szem tört szegfűbors
2 kiskanál ecet
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és kisebb cikkekre vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. Kevés ecettel vizet forralunk, ebben megfőzzük a a gombát a hagymával együtt. Ha megfőtt, leszűrjük, tálba tesszük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, őrölt borssal, tört szegfűborssal, és szurokfűvel, majd meglocsoljuk egy kiskanál ecettel és két evőkanál olajjal. Hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel vitaminsaláta » Paradicsomos Gombasaláta » Gombasaláta » Lengyel tojás
» Gombasaláta majonézzel » Pontyderék lengyelesen » Házias Svéd Gombasaláta » Vegyes gombasaláta télire
» Vegyes erdei gombasaláta » Lengyel vágott hús » Lengyel palacsinta » Svéd gombasaláta
» Svéd gombasaláta II. » Kefires gombasaláta » Lengyel hideg céklaleves » Svéd gombasaláta 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.