Tutireceptek.hu fejléc

Gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg savanyú uborka
20 dkg zöldpaprika
2 dl paradicsomlé
citrom, só, ecet

Elkészítés:
A szeletelt gombát és a zöldbabot enyhén sós vízben
megfőzzük. (A gomba levébe tegyünk egy kis citromlét.)
Leszűrjük, kihűtjük. Az uborkát, paprikát kis kockákra
vágjuk és az összes zöldséget összekeverjük. A
paradicsonpüréből sóval, ecettel, pici vízzel öntetet
készítünk és a salátára öntjük.

Kalóriatartalom: 120 kcal

A receptet beküldte: Anyka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefires gombasaláta » Lengyel gombasaláta » Svéd gombasaláta » Svéd gombasaláta II.
» Paradicsomos Gombasaláta » Spárga és gombasaláta » Gombasaláta majonézzel » Gombasaláta másképp
» Házias Svéd Gombasaláta » Hamburgi gombasaláta » Svéd gombasaláta 2 » Majonézes gombasaláta.
» Vegyes erdei gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta » Gombasaláta 1. » Vegyes gombasaláta télire


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.