Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt
30dkg.erdélyi szalonna

bors
csirkefűszer
tejföl
fokhagyma
zsir

Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt.

Tanácsok:
Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: billu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös csirkecomb » Csirkecomb kertészné módra » Rozmaringos csirkecomb » Ananászos csirkecomb
» Mézes-narancsos csirkecomb » Nyakkendős csirkecomb » Sokadik töltött csirkecomb » Gombás csirkecomb
» Hagymás csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra » Duplahagymás csirkecomb » Sörben sült csirkecomb
» Csirkecomb borban sütve » Töltött csirkecomb sajtal » Fokhagymás csirkecomb » Sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.