Tutireceptek.hu fejléc

Gombás, sonkás omlett recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük.
A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk.
A gombát kevés vajon megpirítjuk.
A tojást tejjel, sóval felverjük.
Forró zsiradékon megsütjük.
A tölteléket ráhalmozzuk.
Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás melegszendvics » Sonkás-gombócos leves » Sajtos-sonkás guba » Gombás kínaikel saláta
» Sült hal gombás mártásban » Gombás, zöldséges husi » Gombás, csirkés lasagne » Gombás alagút
» Gombás harcsapaprikás » Rókagombás sonkasaláta » Kukoricás-gombás marharagu » Gombás padlizsán
» Sonkás batyuk » Sonkás-gombás rétes » Gombas szelet egyszeruen » Gombás bejgli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.