Tutireceptek.hu fejléc

Folyami rák harcsával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
25 db rák
250 g harcsafilé
800g morzsolt kukorica
1 szál póréhagyma
csipet csilipaprika
100 g vaj
1 csokor petrezselyem
2 szem zöldcitrom (lime)
2 ek kukoricaszirup vagy juharszirup

Elkészítés:
A harcsahúst felkockázzuk és vajon karikára vágott, sózott póréhagymával együtt megfuttatjuk. Csilivel, petrezselyemmel ízesítjük, hozzáadjuk a főtt kukoricát levével együtt, és összefőzzük a rákokkal. Ha levét elfőtte, tejszínt adunk hozzá, édesítjük, és kiforralva, citrommal tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hallal töltött rántott gomba » Tonhal parmezánnal » Halas rizottó 2 » Juhtúrós halfilé rántva
» Töltött makréla » Tonhalas szendvicstorta » Hal pikáns mártásban » Pontyhalászlé egyszerűen
» Halleves horvát módra » Ponty Orly módra » Ponty oroszosan » Halfasírozott
» Kaviáros burgonyafalatok » Tejszínes sült halfilé » Jambalaya » Feketebabos hal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.