Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós halfilé rántva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós-sajtos pogácsa » Káposztás juhtúrós nokedli » Batyuban sült halfilé » Juhtúrós töltött tojás
» Camamber sajt rántva » Juhtúrós háromszögek » Ízes borda rántva » Juhtúrós kapros csusza
» Rozmaringos halfilé » Gombás juhtúrós krumpli » Tojás rántva, feltétnek » Ízes juhtúrós pogácsa
» Fűszeres halfilé » Spenotos, juhturos pie » Pacal rántva » Joghurtos párolt halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.